De bond van douaniers, voor douaniers

U bent hier:

Collectiviteitskorting Zorg en Zekerheid

19/12/2022

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Een moment waarop je mogelijk ook weer naar je zorgverzekering gaat kijken. Ook voor 2023 hebben wij met Zorg en Zekerheid goede afspraken gemaakt. Onderstaand lees je meer over de voordelen van de Zorg en Zekerheid collectieve zorgverzekering als lid van BDPN.

Verandering in de collectiviteitskorting per 1 januari 2023
Vanaf 1 januari 2023 vervalt de korting op de basisverzekering. Dit geldt voor iedereen in Nederland en voor alle zorgverzekeraars. 
Op de meeste aanvullende verzekeringen ontvang je 10% korting als BDPN lid. Wil je precies weten wat deze wijziging voor jou betekent? Lees dan deze brief van Zorg en Zekerheid. 

Premie basisverzekering
Gezien de sterk gestegen zorgkosten en het vervallen van de collectieve korting op de basisverzekering stijgen de premies voor 2023 aanzienlijk. Onze korting op de aanvullende verzekering blijft van kracht. De voordeligste basisverzekering kost vanaf 2023 € 130,65.

Aanvullend verzekeren
Zorg en Zekerheid biedt zeven aanvullende verzekeringen aan. Elke aanvullende verzekering is gericht op een bepaalde levensfase met een dekking die aansluit bij de wensen van deze doelgroep.

Daarom overstappen naar Zorg & Zekerheid

  • 10% korting op de meeste aanvullende verzekeringen
  • Geen aparte tandverzekering nodig
  • Mogelijkheid de tandarts vergoeding te delen
  • Zorgeloos overstappen met de opzegservice
  • Geen medische acceptatie, iedereen is welkom
  • Ruime vergoedingen voor fysiotherapie en oefentherapie
  • Gemakkelijk declareren met de app.

Meer informatie vind je op www.zorgenzekerheid.nl/collectiefvoordeel . Klik op ‘bereken je premie’ om te bekijken, vergelijken of je verzekering af te sluiten. Het collectiviteitsnummer om gebruik te kunnen maken van de korting is per mail verzonden.