De bond van douaniers, voor douaniers

U bent hier:

Sterke groei van leden: mijlpaal 250 voorbij

05/06/2019

BDPN is een echte douanevakbond!

De Bond Douane Personeel Nederland (BDPN) is de jongste bond binnen de Douane, maar is nu al een vakbeweging om rekening mee te houden. Ruim drie jaar geleden kwam BDPN tot stand omdat enkele douaniers vonden dat een eigen geluid van douaniers niet voldoende gehoord werd. Het bestuur van BDPN bestaat dan ook uit douaniers die met de poten in de klei staan. Terwijl vele vakbonden tegenwoordig kampen met dalende ledenaantallen, groeit het ledenaantal van de BDPN nog steeds gestaag door! BDPN voorzitter Eric Hogenbirk is hier erg trots op:

We zijn inmiddels een begrip binnen de Nederlandse Douane. We mogen dagelijks nieuwe leden verwelkomen. Er is een grote behoefte aan een vakbond die specifiek voor de belangen van jou en alle overige douane beambten opkomt en dat doen we dan ook met veel passie en gedrevenheid!

Bij BDPN staan de leden centraal, Eric zet daarom graag het 250e lid van BDPN, Sherman Helbertina die werkzaam is op Laan op Zuid te Rotterdam, in het zonnetje met een dinerbon voor twee personen en gebak voor zijn directe collega’s.

Klik op de afbeelding voor de nieuwsbrief: