De bond van douaniers, voor douaniers

U bent hier:

Samen zijn we sterk, zet ons aan het werk! Stem Lijst 5

03/06/2019

Zoals jullie ongetwijfeld al gemerkt hebben zijn er dit jaar weer verkiezingen voor de landelijke ondernemingsraad (OR) en de regionale onderdeelscommissies (OC). De verkiezingen worden gehouden van 4 Juni tot 18 juni. Iedereen die langer dan drie maanden in dienst is mag zijn stem laten gelden, 1 stem voor een OC kandidaat en 1 stem voor een OR kandidaat.

Namens de enige echte douane vakbond, Bond Douane Personeel Nederland (BDPN), hebben diverse collega’s zich (weer) verkiesbaar gesteld voor een positie in de OR en/of OC. Daar waar de vakbond zich met name richt op de individuele belangenbehartiging en begeleiding, doet de OR / OC kandidaat zich inzetten voor de hele regio of zelfs landelijk. Een betere vertegenwoordiging van jullie belangen kun je je niet wensen!

Nu de BDPN vrijwel dagelijks nieuwe leden mag verwelkomen wordt het tijd om de volgende stap te zetten en in nog meer regiokantoren zitting te nemen in de OC en op landelijk niveau in de OR. Alle kandidaten staan te popelen om aan de slag te gaan maar dat kan alleen met jullie stem!

Ik wil jullie dus vragen om massaal je stem te laten gelden en de kandidaten in jullie regio te ondersteunen bij hun campagne. Breng vervolgens je stem uit op je favoriete BDPN kandidaat (lijst 5), vraag je naaste collega’s om hetzelfde te doen en laat je de komende jaren door jou BDPN afgevaardigde in de regionale OC en landelijke OR vertegenwoordigen.

Kortom, wil je een directe collega in de OR en/of OC die wel weet wat er leeft en wat er nodig is op de werkvloer, iemand die transparant is in zijn handelen en die de afgelopen jaren bewezen heeft niet terug te deinzen bij weerstand....?

Stem dan op de BDPN kandidaat in jou regio en zet hem of haar voor jou aan het werk want samen staan we sterk!

Namens alle BDPN kandidaten alvast bedankt voor je steun en vertrouwen!

Eric Hogenbirk

Voorzitter BDPN

Kandidaat OR namens regio DRH