De bond van douaniers, voor douaniers

U bent hier:

Korting op heel veel artikelen

Goed nieuws! De BDPN heeft in samenwerking met de Personeelsvoordeelwinkel geweldige kortingen voor haar leden geregeld!

De BDPN-Personeelsvoordeelwinkel

In onze BDPN-Personeelsvoordeelwinkelwebshop worden exclusieve kortingen aangeboden op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer. Profiteer nu geheel vrijblijvend van een steeds wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70%!

Om welke A-merken gaat het?

Je kunt producten bestellen van Gaastra, Bosch, AEG, Björn Borg, Apple, Samsung, HP en nog veel meer. Dat is toch fantastisch?

Hoe werkt het?

Via een link, QR-Code of met jouw inloggegevens kun je vrijblijvend gebruikmaken van het platform. Indien gewenst, ontvang je een mailing op het geregistreerde e-mailadres zodat je geen enkele aanbieding meer mist. Alle bestellingen worden netjes thuisbezorgd door PostNL. Je kunt de levering van jouw pakket gemakkelijk in de gaten houden met de Track&Trace code die bij iedere verzending wordt meegeleverd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen aanbieding en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo profiteer je van alle voordelen.

Meld je nu aan en maak iedere maand kans op €25,- shoptegoed, ontvang je €7,50 korting op je verjaardag en je bent als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen!

Login Personeelsvoordeelwinkel

Via deze link kun je direct alle kortingen inzien op de speciale BDPN-pagina van de Personeelsvoordeelwinkel.

Of ga naar www.personeelsvoordeelwinkel.nl en log in met de volgende gegevens: 

  •      Gebruikersnaam: bvpp
  •      Wachtwoord: bond

Schrijf je nu in en maak kans op een 3-daagse cruise naar Noorwegen voor 2 personen ter waarde van €216-,!

Klantenservice Personeelsvoordeelwinkel

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Neem dan contact met de klantenservice van Personeelsvoordeelwinkel op. Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur op de volgende manieren:

Telefoon: 088 188 0900 (tip: houd je ordernummer bij de hand)

Chat: wanneer de klantenservice van Personeelsvoordeelwinkel beschikbaar is, kun je met hen chatten via de chatfunctie die rechtsonderaan op het scherm is te vinden op de website van Personeelsvoordeelwinkel.

E-mail: klantenservice@personeelsvoordeelwinkel.nl